Gevelreiniging Lelystad laat door het reinigen van de gevel van je woning, deze er weer als nieuw uitzien! Vuil en mossen kunnen gevels beschadigen. Een beschadigde gevel kan vervelende problemen opleveren, zoals lekkage en vorstschade.

Gevelreiniging Lelystad

Gevelreiniging Lelystad

Om lekkages die bij beschadiging kunnen ontstaan te voorkomen, is het belangrijk dat een gevel goed wordt onderhouden. Goed onderhoud van een gevel begint met een grondige reiniging.

Het reinigen van een gevel heeft meerdere voordelen, zoals:

  • De gevel ziet er weer als nieuw uit.
  • Je pand oogt mooier.
  • Schade aan de gevel kan worden voorkomen.
  • Met een beschermende laag kun je de muren beschermen tegen vocht doorlaten.
Direct een offerte aanvragen

Is het reinigen van een gevel echt nodig?

Veel mensen vragen zich af of het reinigen van een gevel echt nodig is. Ben je wel eens door een straat gereden waar hetzelfde soort woningen staan en waarvan er één of twee de gevel hebben laten reinigen. Dan zie je echt wel verschil.

De niet gereinigde gevels hebben een donkere kleur van de aanslag. In sommige gevallen groeit er mos in de voegen. Mos kan de voegen poreus maken, waardoor er lekkages kunnen ontstaan. Het reinigen van de gevel door gevelreiniging Lelystad kan dit voorkomen.

Het reinigen van een gevel kan er voor zorgen dat renoveren van je gevel niet nodig is. Het renoveren van een gevel kost veel meer dan het laten reinigen van de gevel. Dus naast het feit dat een gereinigde gevel er mooier uitziet, heeft reinigen tot doel grote problemen te voorkomen.

Wil je ook een schone gevel? Neem hier dan contact op met Gevelreiniging Lelystad!

Gevelreiniging Lelystad kan alle soorten gevels reinigingen

Gevelreiniging Lelystad heeft de mogelijkheid om alle soorten gevels te reinigen. Met het reinigen van een gevel verwijderen we witte, groene én zwarte aanslag. Luchtvervuiling is een van de grote vervuilers van de gevel van je huis. Maar ook weersinvloeden kunnen zorgen voor schade aan de gevel.

Bij nieuwe woningen zijn de muren geïmpregneerd om water af te stoten. Dit impregneermiddel verdwijnt in de loop van de tijd, waardoor de stenen weer vocht op kunnen nemen. Teveel vocht zorgt voor problemen omdat het in de stenen blijft zitten.

Dat is helemaal vervelend als het gaat vriezen, want dan kunnen de vochtige stenen bevriezen. Na het reinigen van de gevel kun je dan ook het beste de gevel opnieuw laten impregneren.

Vraag de experts van Gevelreiniging Lelystad gerust om een vrijblijvende offerte hiervan!

Bestandsformaat .jpg of .png
Choose File
Bedankt voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Aanvraag kon niet verstuurd worden. Controleer of de bestandsgrootte van de foto's niet groter dan 8MB is. U kunt ons ook bereiken via de mail: info@echtnetjes.nl of telefonisch: 06-43974183

*Verplicht veld

Wat klanten over ons denken

“Amazing Work”

5 / 5

Thanks for the amazing work!!

Eco-friendly treatment with minimum pressure wash is, and what I always thought, the best way of ensuring the longevity of the stone and mortar.

Paritosh
17-5-2022 (Almere)

Top service in kwaliteit en prijs

5 / 5

Meneer Arkon van Echt Netjes Softwash is klantvriendelijk, reageert snel, superflexibel qua afspraken maken en levert top kwaliteit service op!

Saba
19-6-2022 (Nijmegen)

“Super Werk”

5 / 5

Zeer aardig team en doet wat ze beloven! Zeer goed en vakkundig snel en betrouwbaar! Zeker het aanbevelen waard.

Anita Vreenegoor
15-4-2022 (Monnickendam)

“Keurig en professioneel”

5 / 5

Keurige service en professionele benadering van de te verrichte werkzaamheden.

Atse Spoor
1-7-2022 (Blaricum)

Super goed en professioneel

5 / 5

Goede afspraak netjes op tijd en vakkundig gedaan. Vriendelijk bedankt en volgend jaar weer.

Cleo
16-6-2022 (Almere)

“Echt netjes Werk”

5 / 5

Na aanmelding van de klus waren mijn dakkapellen binnen 1 week weer schoon en als nieuw door Arkon van Echt Netjes Softwash. Bel hem!

Wil Koerts
29-7-2022 (Almere)