bankreiniging door Echt Netjes Softwash

Waarom zou ik mijn bank laten reinigen?

Elke dag gebruikt u uw bank. Niet gek dat in de loop van tijd uw bank minder fris of vuil wordt. Daarnaast hebben we allemaal wel eens een ongelukje door iets te knoeien op de bank, raken vuile kinderhandjes de bank aan of laten onze huisdieren sporen achter op de bank. Zelfs banken die schoon lijken, zijn in de loop van tijd vervuild geraakt met (onzichtbare) bacteriën, (huid)vetten en huisstofmijt. Geen gek idee dus om uw bank eens te laten reinigen door Echt Netjes Banken. Niet alleen zullen vlekken en kringen verdwijnen, uw bank ruikt ook weer fris en blijft door het gebruik van onze speciale duurzame producten ook nog eens lange tijd schoon!

Offerte Aanvragen

3 paketten

Pakket 1: Fris!

Bij pakket 1 krijgt uw bank een intensieve opfrisbeurt. Dit pakket is geschikt voor banken die:

  • Niet ernstig vervuild zijn maar wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken
  • Banken die eerder gereinigd zijn en weer even een opfrisbeurt kunnen gebruiken
  • Banken die muf ruiken maar geen echte stank hebben
  • Niet meer de originele kleur hebben op bepaalde plekken.

Pakket 2: Schoon!

Bij pakket 2 krijgt uw bank een intensieve reinigingsbeurt. Dit pakket is geschikt voor banken die:

  • Vlekken of kringen hebben.
  • Een grijze of bruine verkleuring hebben (op bepaalde plekken of over de gehele bank)
  • Stinken door bijvoorbeeld kattenurine of (baby)braaksel
  • Nog niet eerder gereinigd zijn

Pakket 3: Schoon en beschermd!

Bij pakket 3 krijgt uw bank eerst een intensieve reinigingsbeurt en wordt deze daarna geimpregneerd. Het impregneren zorgt er voor dat vuil geruime tijd na de reiniging afgestoten wordt van de stof en dus niet in de stof kan doordringen, waardoor zich geen vlekken kunnen vormen. Dit pakket is pakket is geschikt voor alle banken en verlengd de schoonheid van uw bank.

Werkwijze

Stap 1: Aanvraag offerte

U doet een offerteaanvraag via de site. Vul het offerte aanvraag formulier in en wij maken de offerte zo snel mogelijk voor u in orde. Binnen 3 dagen nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken. De prijs wordt berekend op basis van de grootte van uw bank en de mate van vervuiling. Daarbij kunt u kiezen uit 3 pakketen.

Als u akkoord bent met de offerte, plannen wij met elkaar een afspraak in. Meestal kan uw bank al binnen 1 week gereinigd worden!

Mocht u andere wensen hebben of wij een ander idee hebben over wat het beste is voor uw bank, kunnen wij dit met elkaar bespreken.

Stap 2: Wij komen bij u langs

Allereerst zorgen wij er voor dat de ruimte wordt voorbereid op de reiniging. De bank wordt eventueel verplaatst, wij dekken de vloer af en zorgen dat de bank vrij is van kussentjes e.d. Vervolgens inspecteren wij de bank en zullen wij de verwachte resultaten met u bespreken. Dan bepalen wij onze reinigingstechnieken welke het meest geschikt zijn voor uw bank en welke middelen wij hiervoor zullen gebruiken.

Stap 3: Voorbehandeling

Eerst wordt uw bank gestofzuigd om los vuil te verwijderen. daarna zullen wij uw bank insprayen met een duurzaam, biologisch afbreekbaar, zeepvrij middel wat er voor zal zorgen dat al het vuil losgeweekt wordt. Dit middel wordt vervolgens ingeborsteld om het middel diep in uw bank in te laten trekken en ook dieper liggend vuil te kunnen verwijderen. Vervolgens laten wij dit middel even intrekken.

Stap 4: Diepte-reiniging

Uw bank wordt door middel van een sproei-extractiemachine gereinigd. Hierbij wordt er warm water op uw bank gespoten en dit, samen met het eerder aangebrachte reinigingsmiddel, met veel kracht weer uit uw bank gezogen. Hierbij wordt al het losgekomen vuil meegezogen.

Stap 5: Extra vlekkenbehandeling

De meeste vlekken zullen door de dieptereiniging al verwijdert zijn maar het kan zijn dat sommige vlekken toch iets hardnekkiger zijn en dus nog een extra aanpak nodig hebben. Deze vlekken zullen wij behandelen met een speciaal anti-vlekken middel waarna ook deze vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen en uw bank weer Echt Netjes is!

Stap 6: Nacontrole

Als wij klaar zijn met de reiniging, doen wij samen met u een nacontrole. Mochten er dingen zijn waar u nog niet helemaal tevreden over denk, kunnen wij bespreken wat wij hier aan kunnen doen. Wij willen altijd tevreden klanten achter laten, dus gaan pas weg als u uw bank ook Echt Netjes vindt!

Stap 7: Impregneren (optioneel)

Wilt u dat uw bank na de reiniging ook geruime tijd schoon blijft? Dan kunnen wij een vuilafstotend laagje aanbrengen. We impregneren de bank, waardoor vuil en water beter worden afgestoten door de stof. Vlekken kunnen minder snel ontstaan en als u toch een een ongelukje zou hebben, dringt de vloeistof niet direct door in de stof waardoor u deze eenvoudig kunt afnemen. Hierdoor blijft uw bank dus langer vlekvrij!

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Type Klant *
Bedankt voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Aanvraag kon niet verstuurd worden.
U kunt ons ook bereiken via de mail: info@echtnetjes.nl
of telefonisch: 06-43974183

*Verplicht veld