Dakreiniging

Dakreiniging door Echt Netjes Softwash

Uw dak weer echt netjes!

Alle soorten daken, dakpannen en dakkapellen kunnen met softwash gereinigd en behandeld worden zonder de oppervlakken te beschadigen. Het is beter en voordeliger dan hogedrukreiniging.

Offerte Aanvragen
Dakreiniging

Dakonderhoud met softwash

Het schoonhouden van uw dak is erg belangrijk. Op daken kunnen veel bacteriën en organismen groeien, wat kan zorgen voor lekkages, vervuiling en beschadiging. Dit geeft vaak een groene, witte of zwarte aanslag op uw dak of dakkapel.

Zorg ervoor dat u op tijd uw dak schoonmaakt en onderhoud, want uitstel zorgt voor schade en de bijbehorende hoge kosten om uw dak te laten vervangen en eventuele waterschade te laten herstellen. Daarnaast zorgt een schoon dak voor een mooier aanzicht van uw huis en zal uw woning in waarde stijgen.

Wat zijn de prijzen voor Dakreiniging?

De kosten voor dakreiniging zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de moeilijkheidsgraad van de klus.

Wilt u weten wat het u kost om het dak te laten reinigen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dit kan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Wilt u meer dan alleen uw dak laten reinigen, maar ook bijvoorbeeld uw buitenmuren? Combineer dan dak- en gevelreiniging. Voor meer informatie daarover of de prijs daarvan per m² kunt u contact met ons opnemen.

Dakreiniging

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bestandsformaat .jpg of .png
Choose File
Bedankt voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Aanvraag kon niet verstuurd worden. Controleer of de bestandsgrootte van de foto's niet groter dan 8MB is. U kunt ons ook bereiken via de mail: info@echtnetjes.nl of telefonisch: 06-43974183

*Verplicht veld