Gevelreiniging en impregneren

Gevelreiniging door Echt Netjes Softwash

Uw gevel weer echt netjes!

Wilt u uw gevel weer Echt Netjes hebben? Gevels worden door de jaren heen erg vuil en onhygiënisch. Laat uw gevel dus behandelen en er weer Echt Netjes uit zien! Wij werken met verschillende reinigingstechnieken dus voor iedere klus hebben wij een oplossing!

Offerte Aanvragen

Gevel Echt Netjes met softwash.

Het onderhouden van uw gevel is erg belangrijk om eventuele beschadigingen en lekkages te voorkomen. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor een mooiere uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Dit zorgt weer voor een meerwaarde van uw woning of pand. Wij kunnen alle soorten gevels reinigen, zoals stenen gevels, houten gevels, betonnen gevels en stalen gevels. Dit kan organische vervuiling zijn zoals groene, witte of zwarte aanslag.

Wat zijn de prijzen voor gevelreiniging?

De kosten voor de gevelreiniging zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de moeilijkheidsgraad van de klus.

Wilt u weten wat het u kost om de gevel te laten reinigen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dit kan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Wilt u de hele buitenzijde van uw pand of woning reinigen? Combineer dan dak- en gevelreiniging. Voor meer informatie daarover of de prijs daarvan per m² kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u uw gevel beschermen? Impregnatie is de oplossing!

Zonder gevelbescherming (impregnatie) worden buitenmuren permanent blootgesteld aan het weer. Regen, temperatuur schommelingen en intens zonlicht kunnen door de jaren heen een schadelijk effect hebben op de gebruikte materialen. Als een gevel continu meer vocht opneemt dan het kan afgeven, kan dit verschillende soorten schade veroorzaken en de waarde van een gebouw drastisch verminderen. Het is essentieel om gevels te beschermen tegen vocht. Als een dergelijke bescherming ontbreekt, kan dit tot aanzienlijke schade leiden. Als water het materiaal binnendringt en niet goed kan drogen, kan er vorstschade optreden. Afbrokkelen van gips is het gevolg. Maar ook de warmte-isolerende eigenschappen van de buitenmuren worden aangetast als ze doorweekt zijn. Daarnaast wordt een vochtige gepleisterde gevel snel vuil, wat ook de uitstraling van een gebouw aantast. Wij raden dus aan om uw gevel/dak te impregneren met ons impregneermiddel. Hiermee kunnen wij u 10 jaar garantie geven op een goed beschermde gevel/dak.

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bestandsformaat .jpg of .png
Choose File
Bedankt voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Aanvraag kon niet verstuurd worden. Controleer of de bestandsgrootte van de foto's niet groter dan 8MB is. U kunt ons ook bereiken via de mail: info@echtnetjes.nl of telefonisch: 06-43974183

*Verplicht veld