Over ons

Waarom kiezen voor Echt Netjes Softwash?

Omdat Echt Netjes Softwash garant staat voor professionaliteit, maar ook voor plezier, vriendelijkheid en behulpzaamheid!

En bij Echt Netjes Softwash zijn we ook in voor een praatje en een grap hier en daar.

Wij doen ons werk met plezier en passie. Daarnaast zijn wij (bijna) altijd op tijd en zorgen we voor een goede communicatie met onze klanten en partners. Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Is er iets nog niet helemaal naar wens? Dan komen wij gewoon terug om u 100% tevreden te stellen!

Neem contact op voor een offerte
Eigenaar Echt Netjes Softwash

De man achter Echt Netjes Softwash

Hallo, ik ben Arkon Brunings. Een sportieve jongen uit de polder van Nederland die graag onderneemt en de handen uit de mouwen, maar vooral uit de zakken steekt. Mijn inspiratie voor het starten van een Softwash bedrijf is voortgekomen uit simpele Youtube filmpjes die bij mij voorbijkwamen vanuit de USA. Met plezier en voldoening zat ik te kijken hoe de Amerikanen op een innovatieve manier huizen en panden schoonmaken. Dit inspireerde mij om meer over deze manier van reinigen te weten te komen. Dus heb ik mij hierin verdiept en ontwikkeld. Daarna aan de slag en ervaring opdoen. En met de opgedane kennis en ervaring help ik u graag met passie en plezier om uw huis of pand er weer Echt Netjes uit te laten zien!