Over Echt Netjes Softwash

Waarom kiezen voor Echt Netjes Softwash?

Omdat Echt Netjes Softwash voor plezier, vriendelijkheid en behulpzaamheid staat!
Bij Echt Netjes Softwash staan we garant voor professionaliteit maar zijn we ook in voor een praatje met een grap hier en daar.
Wij doen ons werk met plezier en passie. Daarnaast zijn wij (bijna) altijd op tijd en zorgen we voor een goede communicatie met onze klanten en partners. Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Is er iets nog niet helemaal naar wens? Dan komen wij gewoon terug om u 100% tevreden te maken!

Neem contact op voor een offerte

De man achter Echt Netjes Softwash

Hallo, ik ben Arkon Brunings. Een sportieve jongen uit de polder van Nederland die graag onderneemt en de handen uit de zakken steekt. Mijn inspiratie voor het starten van een Softwash bedrijf is gekomen uit simpele Youtube filmpjes die bij mij voorbijkwamen vanuit de USA. Met plezier en voldoening zat ik te kijken hoe de Amerikanen op een innovatieve manier huizen en panden schoonmaakte. Dit inspireerde mij om meer over deze manier van opereren te weten te komen en zodoende heb ik mij hierin opgeleid.  Graag help ik u met veel passie en plezier om uw huis of pand er weer Echt Netjes uit te laten zien!