Softwash gevelreiniging omdat gevels van woningen of bedrijfspanden worden aangetast door organismen en vuil zoals uitstootgassen van het verkeer. Onder organismes verstaan we algen, mossen, bacteriën en schimmels, want die tasten ook gevels en daken aan.

Dat maakt dat een gevel er niet alleen vies uitziet, maar dat de gevel hierdoor ook aangetast kan zijn. Hierdoor kan er vocht in je huis of bedrijfspand binnen komen. Dat kan dan weer schimmelvorming veroorzaken.

Softwash

Softwash gevelreiniging

Om dit te voorkomen kun je de gevels van een woning of bedrijfspand laten reinigen. Bij Softwash gevelreiniging maken we gebruik van allemaal biologisch afbreekbare producten.

Daarnaast zorgen we ervoor dat al het afvalwater wordt opgevangen. Er is dus absoluut geen gevaar en geen belasting voor het milieu wanneer wij de gevels van je woning of bedrijfspand reinigen.

Direct een offerte aanvragen

Softwash is dé oplossing

Naast het reinigen van gevels is Softwash reiniging ook ideaal voor het reinigen van het dak van je woning of bedrijfspand. Ook daken van een serre maken we met Softwash zonder probleem schoon. Bij Softwash reiniging gebruiken we lage druk.

Dat betekent dat stucwerk en voegen niet zullen afbrokkelen zoals dat wel vaak gebeurt bij hoge druk reiniging. De biologisch afbreekbare producten zorgen ervoor dat het vuil met wortel en al wordt verwijderd zodat je minder vaak de gevel of het dak hoeft schoon te maken.

Klik hier als je meer wilt weten over Softwash gevelreiniging.

Na Softwash gevelreiniging kunnen we de gevel ook direct impregneren

Een impregneermiddel werkt maar een paar jaar. Het is dan ook aan te raden dat we na het reinigen de gevel of het dak deze opnieuw impregneren. Daarmee voorkom je dat het vocht door de stenen of dakpannen naar binnen kan dringen.

Meer over softwash bij gevelreiniging

Wilt u meer weten over Softwash gevelreiniging of dakreiniging? Of wilt u weten wat Softwash voor een verschil bij jouw pand kan maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. We laten je graag alle mogelijkheden zien.

Vraag nu hier een vrijblijvende offerte aan voor Softwash gevelreiniging!

Bestandsformaat .jpg of .png
Choose File
Bedankt voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Aanvraag kon niet verstuurd worden. Controleer of de bestandsgrootte van de foto's niet groter dan 8MB is. U kunt ons ook bereiken via de mail: info@echtnetjes.nl of telefonisch: 06-43974183

*Verplicht veld

Wat klanten over ons denken

“Amazing Work”

5 / 5

Thanks for the amazing work!!

Eco-friendly treatment with minimum pressure wash is, and what I always thought, the best way of ensuring the longevity of the stone and mortar.

Paritosh
17-5-2022 (Almere)

Top service in kwaliteit en prijs

5 / 5

Meneer Arkon van Echt Netjes Softwash is klantvriendelijk, reageert snel, superflexibel qua afspraken maken en levert top kwaliteit service op!

Saba
19-6-2022 (Nijmegen)

“Super Werk”

5 / 5

Zeer aardig team en doet wat ze beloven! Zeer goed en vakkundig snel en betrouwbaar! Zeker het aanbevelen waard.

Anita Vreenegoor
15-4-2022 (Monnickendam)

“Keurig en professioneel”

5 / 5

Keurige service en professionele benadering van de te verrichte werkzaamheden.

Atse Spoor
1-7-2022 (Blaricum)

Super goed en professioneel

5 / 5

Goede afspraak netjes op tijd en vakkundig gedaan. Vriendelijk bedankt en volgend jaar weer.

Cleo
16-6-2022 (Almere)

“Echt netjes Werk”

5 / 5

Na aanmelding van de klus waren mijn dakkapellen binnen 1 week weer schoon en als nieuw door Arkon van Echt Netjes Softwash. Bel hem!

Wil Koerts
29-7-2022 (Almere)